Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/t4il.se/platformaimee.se/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/t4il.se/platformaimee.se/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/t4il.se/platformaimee.se/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Utbildning genom AR-teknik demonstrerades i Kopparberg – AI.MEE

Utbildning genom AR-teknik demonstrerades i Kopparberg

Under hösten 2019 har operatörer vid Kopparbergs Bryggeri provat på utbildning via augmented reality, AR, inom ramarna för AI.MEE-projektet Augmentor. Syftet är att hitta vägar att korta utbildningstiden för nya operatörer och skapa en större trygghet för personalen.

Projektet är ett samarbete mellan Kopparbergs bryggeri, IT-konsultbolaget Nethouse, Örebro universitet och Alfred Nobel Science Park.

Här nedan kan du se en film om Augmentor. Den finns också Örebro universitets Youtube-kanal på svenska och engelska.