Rundvandring i Lekebergs kommun

En givande dag i Lekebergs Kommun där vår värdinna Anna Andréasson, näringslivs- och utvecklingschef, tog med oss till tre av kommunens företag.

Kåbe-mattan: Ledande tillverkare av entrémattor, mattor vi ser överallt från varuhus till sjukhus. Ett mycket givande möte där vi direkt hittade ett lämpligt case att hjälpa dem med bland annat flödesoptimering.

Berga Gård: På Berga gård bedrivs växtodling och äggproduktion enligt KRAV:s regler. De pressar även linolja och föder upp lamm. De snickrade för fullt på en större handelsbod där vi eventuellt kunde hitta ett samarbete med smart automatisering.

BRA Maskiner: Vårt sista stopp för dagen tillverkar allt från enkla detaljer i stora serier till sammansatta detaljer som innefattar såväl svarvning, fräsning som svetsning. De har erfarenhet av att jobba i de flesta material och dimensioner. Ett intressant möte.

Tack Anna och företagen för er gästvänlighet och en otroligt intressant rundvandring i vackra Lekebergs kommun!