Projektdiskussioner med Engströms och SSAB

VD Jan-Olow Engström har haft vänligheten att bjuda ut oss flertalet gånger till Engströms. En man med många järn i elden och många projekt igång, KUL tycker vi i AI.MEE projektet.

Engströms (Br Engströms Entreprenadmaskiner AB) arbetar inom vägbyggnad och byggindustrin. Företaget grundades 1956 och är ett av Sveriges största entreprenadmaskinsföretag. Maskin och fordonsparken består av band och hjulgrävare, dumpers, hjullastare, bandschaktare, teleskoptruckar, pålningsmaskiner, väghyvlar, lastbilar, trailers, krossverk och sorteringsverk. Totalt antalet enheter och resurser är över 200.

Dotterbolaget TMCC är ett snabbt växande företag inom lastbil, maskin, bil och smide. De gör mycket på-och ombyggnad av skopor och flak och just inom detta området finns det potentiella samarbeten tillsammans med SSAB deras största stålleverantör och oss inom AI.MEE.