Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/t4il.se/platformaimee.se/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/t4il.se/platformaimee.se/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/t4il.se/platformaimee.se/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Intern månadsavstämning-AI.MEE – AI.MEE

Intern månadsavstämning-AI.MEE

Ännu en månad har gått och det var dags för mars avstämning. Flera milstolpar tidsattes då vi får besök av både Teknikföretagarna och AI.MEE styrelsen den 17 maj och skall visa upp pågående projekt för hundratals AI intresserade på Musikhögskolan den 23 maj. Vi diskuterade vägen framåt i projektet och testbäddsinriktningar. Vi för diskussioner med flera företag och siktar på att ha ett till bekräftat delprojekt igång innan sommaren.